Over ons

Con4All is een groeiend kantorennetwerk van gedreven professionals die één ding gemeen hebben: ze helpen ondernemers, van ZZP’er tot MKB, hun bedrijfsvoering beter en gemakkelijker te maken. Samen hebben we de kennis in huis om u te adviseren bij uw bedrijfsondersteunende processen. Of ze volledig uit handen te nemen; de keus is aan u.

Integrale aanpak

Als Con4All-klant heeft u snelle toegang tot alle expertise die we in huis hebben. Daardoor kunnen we uw bedrijfsvoering integraal onder de loep nemen en verbeteren. Maar ook voor deelopdrachten staan we tot uw beschikking. Iedere Con4All-vestiging adviseert u graag over de dienstverlening die past bij uw bedrijf en uw wensen.

Kostenefficiënt

Ons onderscheidend vermogen zit in onze aanpak. We zijn flexibel, en niet gebonden aan traditionele rolverdelingen. We werken met slimme ICT-oplossingen, waardoor u het traditionele uurtje-factuurtjemodel van boekhouder en accountant omzeilt. Daardoor zijn onze oplossingen niet alleen effectief, maar vaak ook verrassend kostenefficiënt.

Werken bij Con4All

Alleen met de beste collega’s kunnen wij onze klanten helpen. We zoeken daarom voortdurend naar professionals die in een nieuwe regio starten of binnen ons service center administratie aan de slag gaan. Klik hier voor onze vacatures.